button Wie

button Waar

button contact

Spoed

Cursus schapen verlossen!

Ook dit jaar organiseren wij weer een cursus schapen verlossen. Of u nu een doorgewinterde schapenhouder bent of een beginnende hobbyhouder, voor iedereen is iets te leren. De cursus gaat niet alleen over verlossen maar ook over alle voorbereidingen. Van dekseizoen tot voeding en huisvesting, alles komt aan bod. We bespreken hoe een normale geboorte gaat en wat u moet doen als het mis gaat. De cursus bestaat uit 2 delen: een theorieavond en een praktijk middag.  Genoeg reden dus om snel in te schrijven!

Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 10.00-12.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218