button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Vacature paardendierenarts

Vanwege de gestage groei van de paardenpraktijk en het aanstaande vertrek van dierenarts Idonea zijn wij op zoek naar een erkende paardendierenarts! Klik op onderstaande vacature voor meer informatie.

vacature

Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.

WhatsApp_Logo_6

WhatsApp

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt.Lucie Freddie jan 2016 rszEven voorstellen: Dierenarts Lucie

Ik ben Lucie van Marwijk Kooy en kom vanaf 11 januari team DKBO met twee dagen per week bijstaan. Na een jeugd vol van paarden, wedstrijden en groomen in de internationale vierspansport ben ik diergeneeskunde in Utrecht gaan studeren. Afgestudeerd in 1994, differentiatie gezelschapsdieren, ben ik in Engeland gaan werken in een gemengde praktijk op het platte land, waar ik vooral kleine huisdieren, paarden en schapen deed. Drie jaar later ben ik met Marten  getrouwd, zijn we op een landgoed in de Bilt een oranjerie en moestuin gaan restaureren en exploiteren, en hebben twee zonen groot gebracht. Die tijd heb ik steeds parttime gewerkt in de gezelschapsdieren. Ook hebben we schapen en varkens gehouden, voor begrazing en biologische vleesproductie.  Nu zijn we van het landgoed verhuisd, en is er weer meer tijd beschikbaar. Ik verheug me op meer werk in de diergeneeskunde, ik vind het een pracht-vak: De diversiteit van het werk, de verscheidenheid aan  patiënten en al het leuke contact met de eigenaren. Chirurgie en interne hebben mijn voorliefde, maar ook heel standaard zaken als vaccineren en steriliseren doe ik nog altijd met veel plezier! Verder ben ik een echt buitenmens en graag ben ik met een hond aan m’n zijde buiten aan het werk, of loop ik uren met de honden in het bos. Ik hoop bij DKBO zowel mijn kennis bij te dragen als nieuwe kennis en ervaring op te doen. Graag tot binnenkort ziens!


Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!